Magusaga - Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel

Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Ivo Stoepker, Cas Buijs, Sanne Hamers en Stijn Vrijhoeven en   met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Wij hebben er zin in! Jij ook?

logo welpen    Nieuwbrief Magusaga Winter 2018

dropping

Vrijdag 19 Januari - De Bosveart - Kampvuur en Liedjesquiz

Vanavond gaan we onszelf lekker opwarmen bij het kampvuur. En bij een goed kampvuur horen leuke liedjes! Neem al je stembanden mee!

Vrijdag 26 Januari - De Bosveart - Pionieren

Afgelopen jaar hebben we al een aantal keer geoefend met pionieren. Vanavond gaan we daarmee verder.

Vrijdag 2 Februari- De Bosveart - Pionieren

We gaan vanavond weer verder met pionieren. Hopelijk lukt het iedereen het pionier insigne te halen. Deze kan je dan op de mouw van je blouse laten naaien.

Vrijdag 9 Februari - De Bosveart - Knutselen

Vanavond gaan we met Sanne iets moois knutselen! Wat we gaan maken houden we nog even geheim. Eén hint: carnaval staat voor de deur

Vrijdag 16 Februari - De Bosveart - Primitief koken

We zullen vanavond proberen iets lekkers te koken op een primitieve manier! Dit houd in dat we geen moderne kookplaten zullen gebruiken maar een mooi groot houtvuur. Eet thuis alvast een klein beetje want op de kookkunsten op scouting valt niet volledig te vertrouwen.

Vrijdag 26 Februari - De Bosveart - Burcht bestormen

Vanavond gaan we een nieuw spel spellen. Lukt het ons de kwade ridders te verslaan en de burcht in te nemen! Neem al je moed en kracht mee!

Belangrijke data dit seizoen:

-  7 & 8 april, Weekend

-  7 tot 13 juli, ZOMERKAMP