RSW 2018 geweldig weer en een goed resultaat

Op zaterdag 21 en zondag 22 april waren de jaarlijkse Regionale Scouting Wedstrijden traditioneel bij de roeivijver in Drunen. Vanuit scouting MLK deden er 4 patrouilles mee om te kijken welke 2 patrouilles uit onze regio er naar de LSW mochten gaan.

2 Dagen van keuken bouwen en tent opzetten, spelletjes doen, bij het kampvuur zitten, tocht lopen en alles weer afbreken en opruimen gaven op zondagmiddag een spannende uitslag. Door het mooie weer gedurende deze dagen was het kleine regenbuitje tijdens de hike nog niet eens opgevallen. De scouts hadden hun best gedaan om alles uit te voeren zoals het ze geleerd was en dat had zijn vruchten afgeworpen. Veel groepen hebben mee gedaan en het belangrijkste op deze dagen is het plezier van de kinderen wat voor op staat. iedereen heeft genoten tijdens deze dagen en samen hebben ze laten zien wat scouting is en zeker waar scouting MLK voor staat.

De 4 patrouilles hebben de uitslag mooi verdeeld over het scoreformulier met de einduitslag. Op plaats 22 eindigde de cobra’s, op plaats 18 de valken, op plaats 5  de dolfijnen en op de 1ste plaats eindigde de haviken. Door dit resultaat mogen de haviken dus naar de Landelijke Scouting Wedstrijden in Baarn met pinksteren. Samen met scouting Dokter Akkermans Groep uit Drunen gaan zij de eer van onze regio verdedigen, Meiden succes op de LSW!

Post Author: Scouting MLK