Kijkdagen bij Bevers Scouting MLK

Ben jij tussen de vijf en zeven jaar oud? En lijkt het je leuk om elke week mee te doen aan uitdagende programma’s? Dan zijn de Bevers van Scouting MLK misschien wel iets voor jou!

De Bevers zijn de jongste speltak binnen Scouting Martin Luther King in Kaatsheuvel en op zoek naar nieuwe leden. Daarom organiseren zij op de zaterdagen in de maand maart meerdere gratis kijkdagen voor kinderen die het leuk vinden om in het weekend toffe dingen te doen, zoals hutten bouwen, ravotten in de bossen, het lopen van speurtochten, koken en nog veel meer. Daarnaast ga je een paar keer per jaar met z’n allen op weekend en zelfs een halve week op zomerkamp! Het belooft sowieso een bijzonder jaar te worden, want Scouting MLK bestaat 50 jaar!

De komende weken kun je alvast een kijkje nemen bij de Bevers. Natuurlijk verklappen we niet alles, maar we geven alvast een klein tipje van de sluier van wat we allemaal gaan doen. Op zaterdag 9 maart is je eerste kans om een echt scoutingprogramma mee te maken. Er zijn die ochtend lekkere scoutingsnacks te proeven, maar die moeten nog wel eerst worden gemaakt! Een week later staat het programma in het teken van dieren in het bos, wie hoor jij allemaal? Daarna is het tijd voor een beetje spanning en gaan we ‘Het Jachtseizoen’ spelen. Tot slot gaan we op zaterdag 30 maart op een gaaf avontuur en kun je laten zien hoe stoer en sterk je bent.

Lijkt het je leuk om mee te kijken bij de Bevers, stuur dan een mailtje naar BeversMLK@outlook.com en kijk vier keer gratis mee. De Bevers komen elke zaterdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur – deze tijden gelden ook gedurende de kijkdagen – bij elkaar op de Bosvaert, de thuisbasis van Scouting MLK. Wil je meer weten over wat we de laatste tijd allemaal hebben gedaan? Neem dan een kijkje op de Bever Facebookpagina: Bevers scouting MLK.

Post Author: pr team scouting MLK