Zaterdag 21 september 2019 – MLK-dag

Zaterdag 21 september 2019 – MLK-dag

Omdat scouting Martin Luther King dit jaar het 50-jarig jubileum viert hebben we het overvliegen omgetoverd in een MLK-dag waarbij jong en oud welkom is op het Anton Pieck plein en in het Klavier. We nodigen je daarom uit om te ervaren wat scouting is.

Die dag vinden er van 11:00u tot 14:45u op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel allerlei activiteiten plaats. Een mix van spannend, uitdagend, makkelijk en moeilijk. Van een grote hindernisbaan tot een springkussen en van een klimmuur tot een escaperoom; er is van alles te doen! De dag is gratis en alle kinderen krijgen iets lekkers te drinken ook voor de lunch wordt gezorgd. Daarnaast is ervan af 12.00 uur een expositie over onze clubgeschiedenis in het Klavier te bezichtigen. Vanaf 15.30 uur gaat het overvliegen beginnen. De leden die te oud zijn geworden voor hun speltak vliegen dan over naar de volgende speltak.

Om het leuk en gemakkelijk te maken om naar het Klavier te komen, rijdt er een huifkar door Kaatsheuvel. De opstapplaatsen zijn duidelijk zichtbaar met borden aangegeven.

De opstapplaatsen:
•  Antoniusstraat (bij De Vossenberg)
•  Rubbensstraat (aan het begin en einde van de straat)
•  Gasthuisstraat (bij de Eekhof)
•  Monseigeur Volkerstraat (bij de Vaertkant)
•  Koningin Emmastraat (bij Prins Willem Alexanderhof)
•  Pastoor Simkensstraat (bij Rosagaerde)
•  Cambreur (bij kruising met modeleur)
•  Contrefort (bij kruising met Roulet)

 

Anton Pieck Plein Uitreiking eerste exemplaar jubileumboek 50 jaar Scouting MLK
Graag nodigen wij je uit bij de officiële uitreiking van het eerste exemplaar aan onze burgemeester Hanne van Aart. Dit feestelijke moment vindt plaats tijdens de MLK-dag op zaterdag 21 september 2019 om 15.00 uur. In de grote zaal van het Klavier. Iedereen die scouting MLK een warm hart toedraagt is van harte welkom. De toegang is natuurlijk gratis!

Het boek 50 jaar Scouting MLK is voor iedereen te koop en kost € 25,00. Het is op 21 september verkrijgbaar bij de MLK-infostand op het Anton Pieckplein tussen 15.30 en 16.30 uur. Vanaf 23 september kun je het kopen op enkele verkooppunten in Kaatsheuvel of via onze website. Wees er op tijd bij, want de oplage is beperkt.

Post Author: Scouting MLK