Boek scouting MLK 50 jaar

Vanwege het 50-jarige bestaan van Scouting Martin Luther King brengen wij een jubileumboek uit. Het is een prachtig boek geworden, al zeggen we het zelf. In ruim honderd pagina’s en met nog veel meer foto’s vertellen we het verhaal van onze groep. Vanaf de oprichting tot en met het jubileumkamp van afgelopen zomer. Wist je bijvoorbeeld dat het clubgebouw tot twee keer toe volledig is afgebrand én opgebouwd?

Uitreiking eerste exemplaar

Graag nodigen wij je uit bij de officiële uitreiking van het eerste exemplaar aan onze burgemeester Hanne van Aart. Dit feestelijke moment vindt plaats tijdens de MLK-dag op zaterdag 21 september 2019 om 15.00 uur. In de grote zaal van het Klavier. Iedereen die scouting MLK een warm hart toedraagt is van harte welkom. De toegang is natuurlijk gratis!

Fototentoonstelling

Een voorproefje van het boek is diezelfde dag tussen 12.00 tot 16.30 uur te zien tijdens een bijzondere fototentoonstelling, eveneens in het Klavier. Om het leuk en gemakkelijk te maken om naar het Klavier te komen, rijdt er een huifkar door Kaatsheuvel. De opstapplaatsen zijn duidelijk zichtbaar met borden aangegeven.

Boek kopen? Op = op

Het boek 50 jaar Scouting MLK is voor iedereen te koop en kost € 25,00. Het is op 21 september verkrijgbaar bij de MLK-infostand op het Anton Pieckplein tussen 15.30 en 16.30 uur. Vanaf 23 september kun je het kopen op enkele verkooppunten in Kaatsheuvel of via onze website. Wees er op tijd bij, want de oplage is beperkt.

Bestellen via onze website

Ga naar www.scoutingmlk.nl, druk op de bestelknop, betaal via ideal en haal het boek op.

Je boek ligt dan klaar op de Bosvaert op een van de volgende dagen:

  • Vrijdag 27 september tussen 18.45 en 19.15
  • Zaterdag 28 september tussen 9.30 en 12.00
  • Vrijdag 4 oktober tussen 18.45 en 19.15
  • Zaterdag 5 oktober tussen 9.30 en 12.00

Kopen in de winkel

Het boek is te koop bij:

  • Primera van Wezenbeek, Hoofdstraat 76, Kaatsheuvel
  • Bruna Kaatsheuvel, Hoofdstraat 6, Kaatsheuvel
  • Albert Heijn Kaatsheuvel, Gasthuisstraat 124, Kaatsheuvel
  • Compupower, Peperstraat 16, Kaatsheuvel

Post Author: Wilbert Smits