Komend weekend geen activiteiten bij scouting MLK UPDATE 25-3-2020!!

Beste ouders/verzorgers en leden van Scouting Martin Luther King,

Op basis van de aanvullende maatregelen die de overheid gisteravond bekend heeft gemaakt in de aanpak van het coronavirus scherpt Scouting Nederland haar advies t.o.v. Scoutinggroepen en -organisaties in het hele land aan.

Advies Scouting Nederland
Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland om alle activiteiten tot en met 31 mei niet door te laten gaan.

Sinds maandagavond 23 maart gelden nieuwe maatregelen van de overheid in de aanpak van het coronavirus. Eén van deze maatregelen betreft dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni, ook met minder dan 100 mensen. Daarnaast blijft de overheid aandringen op het beperken van sociale contacten, stimuleert ze dat mensen thuis blijven werken en 1,5 m afstand houden. Met bovenstaand advies sluit Scouting aan bij de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: : https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19

Met vriendelijke groet,
Bestuur Scouting Martin Luther King