Start scoutingseizoen 2020/2021

Beste ouders/verzorgers,

Het nieuwe seizoen zal starten op 27 augustus met de Explorers en Roverscouts. Daarna zullen de overige groepen op respectievelijk, 28 en 29 augustus weer beginnen. Omdat er dit seizoen geen kijkdagen zijn geweest voor de overvliegers zullen de kijkdagen in het nieuwe seizoen zijn. Dit is op 1,2 en 3 september al naar gelang naar welke groep de overvlieger gaat. De leden die overvliegen worden hierover geïnformeerd met een brief via de leiding.

De overvliegdag zal dit jaar plaatsvinden op 19 september! Ook over deze dag zult u later nog meer informatie ontvangen. Deze dag zijn alle groepen samen actief om de kinderen van de oude naar de nieuwe groep over te vliegen. Als ouders/verzorgers, broer(s)/zus(sen) kunt u hierbij aanwezig zijn vanaf het moment dat er over gevlogen gaat worden. Dit tijdstip wordt later bekend gemaakt.

Vanzelfsprekend zijn deze data allemaal onder voorbehoud van de richtlijnen vanuit RIVM, scouting Nederland en goedkeuring van de veiligheidsregio en gemeente Loon op Zand. Volgens de richtlijnen van 7 augustus is er geen probleem om weer normaal te draaien op het clubgebouw de Bosvaert. De gemeente is op de hoogte gebracht dat wij ook weer normaal draaien op de Bosvaert.

Post Author: Wilbert Smits