Vrienden van MLK

Kom helpen bij de vrienden van MLK

Ooit weleens gedacht om scouting MLK een handje te helpen? Vast wel, maar misschien zie je het niet zitten om als leiding of bestuur aan de slag te gaan. Tijd is vaak een belangrijke reden, maar mocht je toch eens een keer op vrijwillige basis willen helpen dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Scouting MLK heeft namelijk een ondersteuningsgroep welke tot doel heeft de staf en begeleiding op alle mogelijk manieren te ondersteunen. Dit kan bestaan uit het organiseren van de kerstmarkt, fancy fair, stafweekend of het meehelpen bij een scoutingactiviteit. Hierdoor kan de staf meer met de kinderen bezig zijn, dan bezig zijn met organiseren van activiteiten. Deze ondersteuningsgroep heet de “vrienden van MLK”.

Wie zijn deze vrienden dan? Dit zijn ouders, oud staf, oud leden en mensen welke scouting MLK graag willen helpen. Je hoeft hiervoor dus geen speciale vaardigheden of veel tijd te hebben, enkel inzet. Belangrijk is om te weten dat dit helemaal vrijwillig gebeurd, kun je op dat moment niet of heb je geen interesse in de gevraagde hulp dan is dat geen probleem. Maar help je mee dan zorgen we samen voor een gezellige bezigheid welke veel voldoening geeft in een vereniging die dit enorm waardeert en daarbij hoort natuurlijk ook een gezellig avondje op zijn tijd.

Aanmelden? : Stuur een email naar vrienden@scoutingmlk
Vermeld hierin uw naam telefoonnr. en emailadres