Inschrijven jubileumfeest

Beste (oud)vrijwilliger,

Dit jaar bestaat Scouting Martin Luther King uit Kaatsheuvel 50 jaar. Dit jubileum moet natuurlijk groots gevierd worden met diverse activiteiten die door het gehele jaar plaats vinden.

Een van de hoogtepunten was dat we met de hele vereniging dit jaar voor het eerst in het bestaan gezamenlijk op zomerkamp zijn geweest.

Maar dat is nog niet alles!

Op 21 september organiseren wij een M.L.K. dag op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Tevens zal er ook in het Klavier een heuse tentoonstelling van onze clubgeschiedenis te zien zijn. Hoogte punt van de dag zal zijn dat er om 15.00 u een jubileumboek wordt aangeboden aan de gemeente waarin alles te leze en geïllustreerd wordt met foto’s over 50 jaar Scouting MLK.

Op zaterdag 9 november zal er een groot feest georganiseerd worden voor iedereen die vrijwilliger is geweest in de afgelopen 50 jaar bij onze groep. Het feest zal starten om 20:00 uur en duurt tot 1:00 uur. De locatie blijft nog even geheim, maar het zal in Kaatsheuvel gevierd worden.

Lijkt het je leuk om dit met ons te vieren en oude herinneringen op te halen, dan willen we je verzoeken om je hieronder in te schrijven. Schrijf je tijdig in gezien er maximaal 250 personen in de feestzaal mogen en vol is vol. De exacte locatie wordt later via de e-mail bekend gemaakt.

De eerste drankjes krijg je van ons, maar er zijn altijd consumptiebonnen bij te kopen. We hopen je inschrijving snel te ontvangen.

Met vriendelijke scouting groet, Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel