Blauwe vogels 1

De Blauwe Vogels is een speltak voor kinderen met een sociale of verstandelijke beperking. Het gaat hierbij om jongens en meisjes die in een ‘gewone’ groep niet meekunnen. De begeleiders Laura Pullens, Erwin Snoeren en Nina Vrijhoeven zijn geen professionals. Het is hun idealisme en hart voor scouting dat hen drijft. Sinds 2007 draaien ze elke vrijdagavond van 19.00u tot 20.30u een leuk en uitdagend programma dat helemaal is afgestemd op de kinderen.

Bij scouting doe je veel dingen samen. Zo doen we speurtochten door het bos, bouwen hutten, zingen bij het kampvuur en slapen in blokhut of tent. We spelen, knutselen, knoeien met water en nog veel meer. Iedereen houdt rekening met elkaar, dus ook met jou. Want scouting is er voor iedereen.

Soms blijf je ook een nachtje slapen. Dan doen we in het clubhuis of in een tent. Je slaapt dan op een luchtbed of een matras op de grond en kruipt lekker weg in een slaapzak. Vet spannend!

Heb je er zin in? Dan nodigen we je graag uit om 3 keer gratis te komen kijken. Tot gauw!

Wil jij een keertje komen kijken? Stuur dan een mailtje naar de blauwe vogels om een afspraak te maken. Heeft u interesse of wilt u gewoon meer weten? Dat kan via deze link.

Groetjes,

Laura, Nina en Erwin.