Blauwe vogels 2

De Blauwe Vogels 2 is een speltak voor jongeren van 14 tot 23 jaar met een sociale en/of verstandelijke beperking. Deze leuke groep komt eens in de 2 weken op zaterdagmiddag bij elkaar. Ze draaien van 13.30 uur tot 15.30 uur. Iedere draaidag doe je als blauwe vogel uitdagende dingen. Dit is niet alleen leuk, maar je leert er ook nog veel van! Zo doen we spannende tochten, koken we boven het kampvuur, spelen we uitgebreide zoekspellen en nog veel meer. Ook strijden we als echte scouts voor verschillende insignes.

Weet je nog iets wat we zouden kunnen doen? Dan mag je dat zeker aan ons laten weten. Af en toe mag je ons namelijk meehelpen met het voorbereiden van het programma. Dan kies je wat we die dag gaan doen en bedenk je wat we daar voor nodig hebben. Dat mag je dan samen met ons gaan regelen. Tijdens het draaien krijg je dan samen met ons de leiding over het programma.

De groep wordt begeleid door 6 enthousiaste begeleiders: Anton, Ginger, Jolanda, Lise, Terri & Tim. Zij draaien iedere keer weer met veel plezier deze groep. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Dat kan natuurlijk altijd! Stuur dan een mailtje naar de Blauwe Vogels 2, of bel even naar Lise Beudel, 06-29080691, om een afspraak te maken.

Heeft u interesse of wilt u gewoon meer weten? Dat kan via deze link.

Tot snel!
Groetjes Ginger, Jolanda, Lise & Tim