Blauwe vogels 2

De Blauwe Vogels 2 is een speltak voor jongeren van 14 tot 23 jaar met een sociale en/of verstandelijke beperking. Deze leuke groep komt eens in de twee weken op zaterdagmiddag bij elkaar. Ze draaien van 13.30 uur tot 15.30 uur. 

Iedere draaidag doe je als blauwe vogel uitdagende dingen. Dit is niet alleen leuk, maar je leert er ook nog veel van! Zo doen we spannende tochten, koken we boven het kampvuur, spelen we uitgebreide zoekspellen en nog veel meer. Ook strijden we als echte scouts voor verschillende insignes.

Wat deze groep zo uniek maakt is dat jongeren ongeacht hun beperking zichzelf kunnen zijn en waarin ze door samen te werken veel kunnen leren en genieten van en met elkaar. Er wordt binnen deze groep dan ook veel gelachen met de jongeren en ze zijn overal voor in.

Op dit moment wordt de groep begeleid door 2 enthousiaste begeleidsters: Manon en Lise. Zij draaien met veel plezier deze groep, maar zijn nog wel hard op zoek naar nieuwe medeleiding. Dit omdat het met z’n tweeën wel een grote uitdaging is om alles in goede banen te leiden. Dus lijkt het je leuk om ze te helpen en begeleid(st)er te worden van deze groep? Kijk dan voor meer informatie naar de vacature. Heb je interesse en/of vragen? Stuur dan een mailtje naar de groepsbegeleiding.

Tot snel!
Groetjes Manon & Lise