Plusscouts

Wij zijn ‘de plusscouts groep’  van MLK uit Kaatsheuvel, ook wel ‘bejaardenscouts’ genoemd. Tja, waarom dit is, dat weet niemand… Waarschijnlijk omdat we een groep zijn vanaf 23 jaar tot je jezelf nog gezellig en fit genoeg vindt om mee te draaien. We draaien om de week op woensdagavond van 19.30-21.30 uur. Onze activiteiten bestaan uit zowel gezelschapsspellen, creatief koken en iets leuks maken als aankleding voor de groepsruimte of het uitwerken van een spel of route bedenken voor de jongere speltakken. Ook gaan we zelf graag regelmatig naar buiten. Het programma bestaat uit interesses van de plusscouts en wordt vaak door twee personen uitgewerkt en gecoördineerd.

Een echt zomerkamp hebben we nooit omdat sommige leiding zijn, of zijn geweest, van de jongeren speltakken. Daarom proberen we eens per jaar een weekendje weg te gaan om met elkaar een gezellig, uitdagend, creatief of cultureel programma neer te zetten.

Indien je het leuk lijkt om een keer mee te draaien… schroom niet en neem contact met ons op! Je hoeft hiervoor geen scouting ervaring te hebben, maar indien je graag betrokken wilt zijn bij scouting, dan is de plusscouts de ideale groep.

Je kunt ons bereiken op plusscouts@scoutingmlk of (tijdens opkomsten) op 0416-279143.