Zaterdagochtend

Hey jij daar! Ben jij tussen de 11 en 15 jaar oud en op zoek naar avontuur? Dan ben je bij de scouts zaterdagochtend aan het juiste adres!

Bij ons draait alles om het ontdekken van nieuwe dingen en samenwerken met anderen. We organiseren allerlei toffe activiteiten waarbij je je eigen grenzen kunt verleggen en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende hike door het bos, waarbij je met kaart en kompas je weg moet vinden? Of een gezellige kampeernacht onder de sterrenhemel, waarbij je leert hoe je een eigen tent opzet en een vuurtje maakt om marshmallows te roosteren?

Maar dat is nog niet alles! Bij de scouts leer je ook om zelfredzaam te zijn. We leren je bijvoorbeeld hoe je een pleister plakt, je eigen maaltijd kookt en hoe je veilig een kampvuur maakt. Zo ben jij helemaal voorbereid op alles wat er op je pad komt!

En als klap op de vuurpijl gaan we één keer per jaar op kamp, waarbij we een hele week vol leuke activiteiten beleven. Maar ook tussendoor organiseren we geregeld weekendjes weg, waarbij we de mooiste plekjes van Nederland ontdekken.

Kortom, bij de scouts heb je altijd plezier én leer je tegelijkertijd van alles. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek zelf hoe leuk het bij ons is!

Op zaterdagochtend worden de scouts begeleid door Bart, Casper, Mitchel en Lucy. Deze 4 vrijwilligers gebruiken hun jarenlange ervaring om de scouts voor te bereiden op hun tijd bij de Explorers. Weekend of zomerkamp maakt niets uit voor deze fanatiekelingen, zij zorgen ervoor dat de scouts het aan niets ontbreekt en zich nooit vervelen. Het nadeel is wel dat de scouts na afloop moe en vol met belevenissen thuiskomen. Dus ouders, jullie zijn gewaarschuwd!

Wil je eens komen kijken? Je bent op iedere zaterdagochtend welkom vanaf 09:30 uur of mail naar Scouts 1.