Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers, Sam van Doremalen en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Nieuwbrief Magusaga Afbeeldingsresultaat voor welpen tekenFeestdagen 2019

Vrijdag 15 November – De Bosvaert – Samen programma

In navolging van vorige week gaan we vanavond weer verder met het samen programma!

Vrijdag  22 November – De Bosvaert – Lichtjes Buiten Programma

Vanavond gaan we ons laten leiden door de duisternis. We lichten jullie pas de avond zelf in wat we onder dit licht verstaan. Zorg er wel voor dat je warm aangekleed bent en goede schoenen aan hebt.

Vrijdag 29 November – De Bosvaert – Thema

We gaan weer op avontuur komende weken! Voor welke uitdagingen we precies komen te staan is nog niet duidelijk. Wel is het duidelijk dat er een heleboel bekende figuren de revue zullen passeren voor de kinderen die al langere tijd bij ons in de groep meedraaien.

Vrijdag 6 December – De Bosvaert – Thema

We gaan weer verder waar we vorige week gestopt zijn!

Vrijdag 13 December – De Bosvaert – ThemaAfbeeldingsresultaat voor scouting

Vanavond sluiten we het drieweekse thema af.

Vrijdag 20 December – De Bosvaert – Kerstbingo

Jajajajaja het is weer zover! De Special Deluxe Magusaga Kerstbingo staat weer voor de deur! Ga jij naar huis met die hoofdprijs? Of moet je genoegen nemen met een andere prijs? Eén ding is zeker, je gaat sowieso met een mooie prijs naar huis!

Vrijdag 27 December – GEEN DRAAIEN

In verband met de kerst draaien we vanavond helaas niet!

Vrijdag 3 Januari – De Bosvaert – Nieuwjaarsreceptie

Vanavond luiden we 2020 in met onze eigen gemaakte nieuwjaarsreceptie!

BELANGRIJKE DATA:

Zomerkamp – 11 tot 18 Juli!