Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers, Sam van Doremalen en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Momenteel is onze welpengroep helemaal vol. Je mag altijd een keertje komen kijken of scouting iets voor je is, maar we willen pas weer nieuwe leden aannemen in het voorjaar. Mocht je niet zo lang willen wachten, ga dan eens kijken bij een van de andere welpengroepen van de MLK!

Nieuwbrief Magusaga Afbeeldingsresultaat voor welpen tekenJuni 2019

Vrijdag 31 Mei – Parkeergelegenheid bij Café de Efteling – Bosspellen

Vanavond mogen de kinderen om 19:00 afgezet worden bij aan de rechterzijde van de Horst net na de Python. (tegenover het oude café de Efteling). Hier mogen de kinderen om 21:00 ook weer opgehaald worden.

Vrijdag  7 Juni – De Bosvaert – Pionieren

Vanavond gaan we een echt scoutingprogramma doen. We gaan namelijk leren knopen.

Zaterdag 15 Juni – De Roestelberg (parkeerplaats bij café) – Duinspellen en Groepsfoto

Aangezien we dit jaar 50 jaar bestaan wordt er een groepsfoto gemaakt in de duinen. Om 10:30 spreken we af bij de parkeerplaats bij de Roestelberg en om 12:30 mag je daar weer opgehaald worden. Het is belangrijk dat je vandaag je blouse aandoet voor de foto!

Vrijdag 21 Juni – De Bosvaert – BBQ laatste draaidag

Het is alweer de laatste draaidag van dit scoutingseizoen. Zoals traditie hebben we een afsluitende Barbecue. Je hoeft thuis dus niet te eten!

Vrijdag 28 Juni – GEEN DRAAIEN

Afbeeldingsresultaat voor scouting

In verband met het zomerkamp

BELANGRIJKE DATA:

6 t/m 12 Juli – ZOMERKAMP 2019! Omdat we in 2019 als vereniging 50 jaar bestaan hebben we dit jaar een bijzonder gezamenlijk zomerkamp! Dat wil je zeker niet missen!

15 Juni – Roestelberg – Groepsfoto! Ten gelegenheid van het vijftigjarig bestaan wordt er om 12 uur een groepsfoto gemaakt bij de Roestelberg. Zet het vast in je agenda en vergeet niet je blouse aan te doen!