Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers, Sam van Doremalen en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Nieuwbrief Magusaga Afbeeldingsresultaat voor welpen tekenVoorjaar 2020

Vrijdag 14 Februari – De Bosvaert – Kook je kapot

Vanavond mogen jullie laten zien hoe goed jullie kunnen koken! Kan jij indruk maken op de jury met jou culinaire hoogstandjes? Neem je schort maar mee en doe je ovenwanten maar aan!

Vrijdag  21 Februari – De Bosvaert – Carnavalprogramma

Ook bij scouting MLK wordt er natuurlijk carnaval gevierd! Kom in je allermooiste carnavalsoutfit!

Vrijdag 28 Februari- De Bosvaert – Kampvuurspellen – INSTALLATIE

Nu het buiten nog koud en guur is kunnen we ons nog even opwarmen bij een warm kampvuur. Misschien komen we nog wel in Wakkerdam? Eenmaal opgewarmd en uitgespeeld wordt het nog een belangrijke avond voor de nieuwe welpen. We gaan op menig verzoek de nieuwe leden vanavond installeren. Ouders zijn vanaf 20:45 welkom om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen.

Vrijdag 6 Maart – De Bosvaert – Masterchef

Er staat vanavond veel op het spel… Weet jij van de misterybox iets lekkers te bereiden en win jij de titel masterchef 2020?

Vrijdag 13 Maart – De Bosvaert – ThemaAfbeeldingsresultaat voor scouting

Deze week gaan we van start met een spannend themaverhaal. Wie weet wat we allemaal gaan beleven?

Vrijdag 20 Maart – De Bosvaert – Thema

Vanavond gaan we verder met het themaverhaal van vorige week

Zaterdag 28 Maart, Zondag 29 Maart – De Bosvaert – WEEKEND

Dit weekend staat het eerste weekend gepland van 2020! En wat voor een weekend, er staat een heuse trip naar een wel heeeeel bijzondere locatie op het programma! Het weekend zal zaterdag om 13:00 beginnen. Het is voor nu nog onduidelijk hoe laat het weekend afgelopen is.

Vrijdag 3 April – De Bosvaert – Pleinspellen

Het is weer licht buiten dus kunnen we lekker naar het plein om wat spellen te spelen. Lang leve de lente!

BELANGRIJKE DATA:

Installatie nieuwe welpen – 28 Februari

Weekend – 28-29 Maart

Zomerkamp – 11 tot 18 Juli!