Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Nieuwbrief Magusaga Herfst 2018logo welpen

dropping

Vrijdag 28 September – De Bosveart – Robinson Games

Vanavond gaan we weer verder met de Robinson Games waarin team blauw en team rood weer aan de bak moeten. Kan team rood haar achterstand goedmaken?

Vrijdag 5 Oktober – De Bosveart – Robinson Games

De spannende finale van de Robinson Games zal vanavond plaatsvinden! Welk team wint en welke welp mag zich na vanavond de echte Robinson van 2018 noemen?

Vrijdag 12 Oktober – De Bosveart – Communicatiespelletjes

Aangezien het de 20ste al Jota is, gaan we deze week oefenen met wat communicatiespelletjes. Wat dat nu precies allemaal inhoud zie je vanzelf. Zorg er alleen voor dat je luid en duidelijk bent! Over!

Zaterdag 20 Oktober – De Bosveart JOTA/JOTI

We draaien deze week op zaterdag en niet op vrijdagavond omdat we dan mee kunnen doen aan de Jota/Joti. Tijdens de Jota zoeken scouts van over de hele wereld contact met elkaar. Ook wij als MLK doen dit jaar weer mee. We draaien vandaag van 13:00 tot 15:00. Een heel andere tijd dan gebruikelijk dus! Zorg wel dat je van tevoren al wat gegeten hebt want zenden op een lege maag wordt moeilijk!

Vrijdag 26 Oktober – Bosveart – Themaverhaal

Vanavond beginnen we met een spannend nieuw themaverhaal dat 3 draaidagen zal beslaan. Wat het thema is houden we nog even geheim! We gaan alleen wel flink terug in de tijd!

BELANGRIJKE DATA:

10 en 11 november hebben we het eerste groepsweekend van het seizoen. De nieuwe kids gaan worden dan ook geïnstalleerd. Houd deze data dus alvast vrij in de agenda!

Op zaterdag 24 november gaan we een dagje weg! Waar we precies naar toe gaan is nog niet bekend maar het is al wel bekend dat we bijna de hele dag op pad zullen zijn. Houd dus ook deze dag vrij in je agenda.

6 t/m 12 Juli ZOMERKAMP 2019! Omdat we in 2019 als vereniging 50 jaar bestaan hebben we dit jaar een bijzonder gezamenlijk zomerkamp! Dat wil je zeker niet missen!