Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sam van Doremalen, Ivo Stoepker en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via magusaga@scoutingmlk.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Let op! Voor deze groep geldt een wachtlijst. Op dit moment telt de groep het maximaal aantal leden.

Nieuwbrief Magusaga Winter 2022Scouting Don Bosco Welpen

Vanaf 4 Februari gaan we weer fysiek draaien! Wel draaien wij onder een belangrijke voorwaarde. Wij willen zoveel mogelijk buiten draaien, wat betekend dat het slim is om lekker warme kleding aan te trekken, brrrr. Daarnaast kan het weer soms vervelend gaan doen. Wij zullen buienalarm in de gaten houden, en mocht het nou onverwacht voorkomen dat het te hard regent om te draaien dan informeren wij jullie hierover via de app voor vrijdag 17:00. Helaas hebben wij dan geen vervangend alternatief programma. Wij hebben er zin in!

Vrijdag 4 Februari – Sluipspel – De Bosvaert

Lukt het jullie om de gestolen waar veilig van punt A naar punt B te brengen? Zorg dat je jezelf warm en donker aankleed.

Vrijdag 11 Februari – Pionieren – De Bosvaert

Vanavond gaan we aan de slag met touw en hout. Ik hoop dat Constrictor ons niet lastig komt vallen, maar dat weet je bij pionieren nooit zeker…

Vrijdag 18 Februari – Pionieren – De Bosvaert

Onze kennis van het pionieren zal vanavond op de proef worden gesteld, enkel dan kunnen we van Constrictor af zien te komen!

Vrijdag 25 Februari – Kampvuur – De Bosvaert

Er is in deze barre wintermaanden niks zo lekker als opwarmen bij een knisperend kampvuur. Lekker stoken geblazen!

Vrijdag 4 Maart – HUNTED- De Bosvaert

Weet jij jezelf te verbergen voor de magusagapolitie? Trek dat camouflagepak maar aan!

Belangrijke data

• 14 en 15 Mei – Weekend