Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sam van Doremalen, Ivo Stoepker en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via magusaga@scoutingmlk.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Nieuwbrief Magusaga Winter 2020 Scouting Don Bosco Welpen

Vrijdag 23 Oktober- De Bosvaert – Wie is de mol?

Vrijdag 30 Oktober – De Bosvaert – Tocht

Vrijdag 6 November – De Bosvaert – Reclamefilmpjes maken

Vrijdag 13 November – De Bosvaert – Thema

Vrijdag 20 November – De Bosvaert – Thema

Vrijdag 26 November – De Bosvaert – Regulier draaien

Vrijdag 4 December – De Bosvaert – Speciaal bezoek!

Vrijdag 11 December – GEEN DRAAIEN

Zaterdag 12 December – De Bosvaert – Thema en Installatie nieuwe leden

Helaas kunnen we dit halfjaar niet een weekend inplannen. In plaats daarvan gaan we op 12 december een keer op zaterdag een hele middag draaien. Aan het eind van deze dag worden de nieuwe welpen officieel geïnstalleerd als nieuwe welpen. Een feestelijke gebeurtenis dus! We draaien vandaag van 13:00 tot 20:00 op de Bosvaert. Vanaf 19:00 zal de installatie van de nieuwe leden live te volgen zijn!

Vrijdag 18 December – De Bosvaert – Kerstbingo

Vrijdag 25 December – GEEN DRAAIEN