Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Momenteel is onze welpengroep helemaal vol. Je mag altijd een keertje komen kijken of scouting iets voor je is, maar we willen pas weer nieuwe leden aannemen in het voorjaar. Mocht je niet zo lang willen wachten, ga dan eens kijken bij een van de andere welpengroepen van de MLK!

Nieuwbrief Magusaga Afbeeldingsresultaat voor welpen tekenWinter 2019

Vrijdag 18 Januari – De Bosveart – James Bond

Vanavond gaan we leren ons als een geheim agent te gedragen. Wees op je hoede en houd alles goed in de gaten. En vergeet niet: geschud, niet geroerd.

Vrijdag 25 Januari- De Bosveart – James Bond Continues

We gaan verder waar we vorige week gebleven waren; proberen een geheim agent te worden! Lukt het ons?

Vrijdag 1 Februari- De Bosveart – Dalton gevangenisspelAfbeeldingsresultaat voor de daltons

Ga maar eens van groot naar klein staan want vanavond hebben we het grote Dalton gevangenisspel! Ben jij Lucky genoeg om te ontsnappen? Of neemt dat geluk je juist te grazen! In het wilde westen kan vanalles, maar het kan ook vliegensvlug misgaan.

Vrijdag 8 Februari – De Bosveart – Speciaal knutselprogramma

Aangezien het weer het ons niet toelaat om al naar buiten te kunnen gaan we nog één keer dit jaar wat knutselen. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar iets maken! Wat het is houden we nog even geheim

Vrijdag 15 Februari – De Bosveart – Dokter Love

Afbeeldingsresultaat voor scouting

Het is gisteren Valentijnsdag geweest. De liefde hangt dus nog in de lucht! In deze koude tijden is er altijd wel wat behoefte aan extra warmte. Dokter Love komt langs om er een romantische avond van te maken. Misschien bloeit er nog wel iets op tussen jou en een andere welp vanavond? We gaan het meemaken

BELANGRIJKE DATA:

13 en 14 April – Weekend. Ons tweede weekend van het jaar staat midden in April op de planning. We blijven van zaterdag tot zondag op de Bosveart slapen. Zet het alvast in je agenda!

6 t/m 12 Juli – ZOMERKAMP 2019! Omdat we in 2019 als vereniging 50 jaar bestaan hebben we dit jaar een bijzonder gezamenlijk zomerkamp! Dat wil je zeker niet missen!