Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sam van Doremalen, Ivo Stoepker en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via magusaga@scoutingmlk.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Nieuwbrief Magusaga Winter 2021Scouting Don Bosco Welpen

Vrijdag 29 januari – GEEN DRAAIEN

Zaterdag 30 Januari – Vlaggenroof door Kaatsheuvel

Vandaag hebben we een speciaal programma dwars door Kaatsheuvel. Je kan je daarvoor opgeven bij de leiding. Het spel zal om zaterdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 gehouden worden en je hebt er een telefoon voor nodig. Lukt het jouw team om in heel Kaatsheuvel jouw kleur vlag te hijsen?

Vrijdag 5 Februari – Thuisprogramma

Vrijdag 12 Februari – Bosvaert

Komende weken draaien we in verband met de avondklok van 18:30 tot 20:15. Ook draaien we altijd buiten op het buiten terrein van ofwel de Bosvaert ofwel de Vaart. Mocht het weer dit niet toelaten dan zullen we dit in de ouderapp aangeven.

Vrijdag 19 Februari – Bosvaert

Vrijdag 26 Februari – Bosvaert