Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Nieuwbrief Magusaga November 2018logo welpen

dropping

Vrijdag 2 November – De Bosveart – Thema

Vanavond komen er een aantal helden onze hulp vragen. Hopelijk kunnen we van dienst zijn!

Zaterdag 10 November – Zondag 11 November – De Bosveart – Weekend

Het eerste scoutingweekend staat dit weekend op de planning! Dit betekend ook dat wij vrijdagavond 9 November niet draaien. Jullie zijn op zaterdag om 13:00 welkom op de Bosveart. Zondag 11 November worden de nieuwe leden op de Bosveart geïnstalleerd. Om 11:30 zijn de ouders welkom hier bij te zijn. Een half uurtje later is het weekend definitief afgelopen. Wat neem je allemaal mee op een scoutingweekend?

• een slaapzak
  • een matje/luchtbed
  • pyjama
  • toilettas met tandenborstel en tandenpasta
  • je scoutingblouse en das
  • een setje schone kleren
  • eventuele medicijnen
  • een knuffel
  • een doosje mooi weer
  • goede zin

Vrijdag 16 November- De Bosveart – Knutselen

Vanavond blijven we lekker binnen om iets moois in elkaar te knutselen. Wat dit precies is houden we nog even geheim!

Zaterdag 24 November – De Bosveart – Oliemeulen

Deze zaterdag gaan we een dagje weg! We verzamelen om 12:30 bij de Oliemeulen in Tilburg. Reitse Hoevenstraat 30 5042EH Tilburg. Hier mogen jullie om 17:00 ook weer opgehaald worden. Zorg ervoor dat je van te voren al iets gegeten hebt. Afmelden kan bij Lisa of Sanne.

Vrijdag 30 November – De Bosveart – Sintersnack

Aangezien de sint weer in het land is gaan we vanavond een speciale scouting sinterklaas snack bereiden. Zorg er wel voor dat je braaf bent, want alleen wie zoet is krijgt lekkers!

BELANGRIJKE DATA:

10 en 11 november hebben we het eerste groepsweekend van het seizoen. De nieuwe kids gaan worden dan ook geïnstalleerd. Houd deze data dus alvast vrij in de agenda!

Op zaterdag 24 november gaan we een dagje weg! Waar we precies naar toe gaan is nog niet bekend maar het is al wel bekend dat we bijna de hele dag op pad zullen zijn. Houd dus ook deze dag vrij in je agenda.

6 t/m 12 Juli ZOMERKAMP 2019! Omdat we in 2019 als vereniging 50 jaar bestaan hebben we dit jaar een bijzonder gezamenlijk zomerkamp! Dat wil je zeker niet missen!