Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers, Sam van Doremalen en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Nieuwbrief Magusaga Afbeeldingsresultaat voor welpen tekenjuni 2020

We draaien weer! Hieronder staat waar we elke week tot aan de zomervakantie gaan draaien.

Vrijdag 29 Mei- De Bosvaert

Vrijdag  5 Juni – Dr. Ariënsplein

Vrijdag 12 Juni – Wilhelminaplein

Vrijdag 19  Juni – De Bosvaert

Vrijdag 26 Juni – Wilhelminaplein – Laatste Draaidag!

BELANGRIJKE DATA:

Zomerkamp – 11 tot 18 Juli! Je kan je inschrijven voor het zomerkamp! Ga daarvoor naar: https://www.scoutingmlk.nl/inschrijven-zomerkamp-2020/