Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers, Sam van Doremalen en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Momenteel is onze welpengroep helemaal vol. Je mag altijd een keertje komen kijken of scouting iets voor je is, maar we willen pas weer nieuwe leden aannemen in het voorjaar. Mocht je niet zo lang willen wachten, ga dan eens kijken bij een van de andere welpengroepen van de MLK!

Nieuwbrief Magusaga Afbeeldingsresultaat voor welpen tekennajaar 2019

Zaterdag 21 September – MLKdag!

21 september is de MLK dag waarop wij ons 50 jarig bestaan nog eens extra gaan vieren. De kinderen worden om 11:00 op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel verwacht en de dag is om 16:00 weer afgelopen. Van 15:30 tot 16:00 zal het overvliegen plaatsvinden waarbij kinderen die te oud zijn voor de groep worden uitgezwaaid naar de volgende groep. Hier zijn jullie als ouders ook voor uitgenodigd mochten jullie daar interesse in hebben. Tenslotte zal dan ook het jubileumboek van onze vereniging voor het eerst gepresenteerd en verkocht worden!

Vrijdag  27 September – De Bosvaert – Kennismakingsspellen

Vanavond is de eerste keer dat er nieuwe ex-bevers bij ons komen draaien. We gaan er de tijd voor nemen om hen goed te leren kennen. En dit doen we natuurlijk niet zomaar!

Vrijdag 4 Oktober – De Bosvaert – Heel MLK bakt

Bakken, braden, stomen, smoren, karameliseren, kortom, lekker kokerellen! Vandaag nemen jullie het tegen elkaar op in een culinair spektakel programma! Neem je ovenschort maar mee! (wij adviseren je niet teveel te eten bij het avondeten vanavond!)

Vrijdag 11 Oktober – De Bosvaert – Verassing!

Verassing! We draaien wel gewoon op de normale tijden.

Vrijdag 18 Oktober – JOTA JOTIAfbeeldingsresultaat voor scouting

Vanavond gaan we weer contactleggen met scoutinggroepen van over de hele wereld! De precieze tijden komen nog!

BELANGRIJKE DATA:

Op 2 en 3 November hebben wij het eerste groepsweekend gepland! Houd deze data dus alvast vrij.

Zomerkamp – 11 tot 18 Juli!