Magusaga

Welkom op de pagina van de Magusaga welpengroep van Scouting MLK. Elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 ondernemen wij verschillende scoutingactiviteiten onder jeugdige leiding van Hans van Gorp, Cas Buijs, Sanne Hamers en Stijn Vrijhoeven en met hulp van wat ervaren rotten in het leiding zijn; Hans Rosenbrand, René van Doremalen en Jörn Ketelaars. Wil je een keertje komen kijken? Leuk! Kom een keer op vrijdagavond binnenlopen of neem contact met ons op via esta1@scoutingmlk.nl.  Je mag 4x gratis komen kijken! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Momenteel is onze welpengroep helemaal vol. Je mag altijd een keertje komen kijken of scouting iets voor je is, maar we willen pas weer nieuwe leden aannemen in het voorjaar. Mocht je niet zo lang willen wachten, ga dan eens kijken bij een van de andere welpengroepen van de MLK!

Nieuwbrief Magusaga Afbeeldingsresultaat voor welpen tekenvoorjaar 2019

Vrijdag 22 Maart- De Bosvaert – EHB? Fotospel

Vanavond gaan we eerste hulp verlenen, maar dan wel op een andere manier dan dat je misschien verwacht. Neem al je creativiteit en enthousiasme mee, maar wees vooral snel! Er is haast bij geboden!

Vrijdag  29 Maart- De Bosvaert – Thema

Er begint vanavond een nieuw thema! Wat dit thema precies is houden we nog even geheim, het belooft alleen wel spannend te worden!

Vrijdag 5 April – De Bosvaert – ThemaAfbeeldingsresultaat voor de daltons

We gaan vanavond verder met het thema waar we vorige week mee begonnen zijn.

Zaterdag en Zondag 13 & 14 April – De Bosvaert – WEEKEND

Het is weer tijd voor het tweede scoutingweekend van het seizoen! Op vrijdag 12 April draaien we in verband met het weekend NIET. We beginnen op zaterdag 13 April om 13:00 op de Bosvaert en de kinderen mogen op zondag om 12:00 weer op de Bosvaert opgehaald worden. Het belooft een mooi weekend te worden! Maar wat neem je nu allemaal mee op zo’n leuk scoutingweekend?

• Slaapzak
  • Matje (luchtbed mag ook)
  • Scoutingblouse en das
  • Pyjama
  • Setje reservekleding
  • Knuffel(s)
  • Gevulde toilettas
  • Stevige schoenen
  • Jas
  • Doosje mooi weer!

Vrijdag 19 April – De Bosvaert – Slagbal

Afbeeldingsresultaat voor scouting

Het is inmiddels weer gewoon licht op vrijdagavond om 19:00. Dat betekend dat we weer lekker naar buiten kunnen! Het Willeminaplein ligt om de hoek en is de perfecte locatie om eens te gaan slagballen!

BELANGRIJKE DATA:

13 en 14 April – Weekend. Ons tweede weekend van het jaar staat midden in April op de planning. We blijven van zaterdag tot zondag op de Bosvaert slapen. Zet het in je agenda!

6 t/m 12 Juli – ZOMERKAMP 2019! Omdat we in 2019 als vereniging 50 jaar bestaan hebben we dit jaar een bijzonder gezamenlijk zomerkamp! Dat wil je zeker niet missen!